Welkom bij Mirakelswerk


Miranda, eigenaar en masseur van Mirakelswerk

Mijn naam is Miranda Zielhorst, gediplomeerd allround masseur en NGS wellness-masseur.

Vanuit het gevoel een helpende hand te willen bieden, ben ik begin 2013 begonnen met het volgen van een eerste massagecursus. Meteen wist ik: hier wil ik meer over leren! Verschillende cursussen en opleidingen volgden en sinds eind 2014 mag ik me dan ook allround masseur en gediplomeerd NGS masseur noemen.

Door het leren van al die verschillende vormen van massages, kwam ik tot de conclusie dat intuïtief masseren de vorm is die bij mij hoort. Hierdoor is mijn massage uniek en geheel afgestemd op de persoon.
Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn, afhankelijk van de oorzaak en de duur van de pijnklacht. De klachten verlichten of verdwijnen na mijn behandelingen of massages. Ontspanning wordt bereikt waardoor je de energie weer door je lichaam voelt stromen.

Ikzelf vind het nog steeds een kadootje om de verandering te mogen zien in de blik in de ogen en de ervaring te horen van de persoon op de behandeltafel.
Dankbaar dit te mogen doen, verwelkom ik je graag in mijn praktijk in Vught.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en maak direct een afspraak!

Intuïtief


Een ontspanningsmassage die helemaal is afgestemd op jouw behoefte en die er op is gericht om je weer in balans te brengen.

Lees meer over:
Intuïtieve massage

Hoofdpijn

Hoofdpijnmassage
Last van hoofdpijn? Kom ervaren hoe alle spieren in je hoofd, nek en schouders zich ontspannen tijdens een hoofdpijnmassage!

Lees meer over:
Hoofdpijnmassage

Warm water

Warm-waterkussen massage
Tijdens een warmwaterkussen massage lig je gedurende de hele behandeling op je rug, op een warm en comfortabel watermatras.

Lees meer over:
Warmwaterkussen

Zwangerschap

Zwangerschapsmassage
Een zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kindje.

Lees meer over:
Zwangerschapsmassage

Kinderen


Ook kinderen hebben baat bij een ontspannende massage, die gewoon gegeven kan worden terwijl zij hun kleding aanhouden.

Lees meer over:
Kindermassage

Psoas

Psoas massage
Deze diepliggende "spier van de ziel" is het scharnierpunt tussen boven- en onder-lichaam en de opslagplaats voor emoties.

Lees meer over:
Psoas-massage

Reviews